Cauldon Ceramics از Staffordshire سنت تولید ظروف قرمز را حفظ کرده و قدیمی ترین سازنده قوری براون بتی در بریتانیا است.
تولید در مقایسه با اوایل دهه 1900 یک عملیات کوچکتر است در سالهای نسبتاً اخیر ترکیبی از ارزش درک شده پایین، برونسپاری و واردات غیراصیل ارزان، صنعت را از بین برده است.
در طول دو سال گذشته، من از نزدیک با این سازنده برای توسعه نسخه مهندسی مجدد که برای ارزیابی مجدد تاریخچه و ارزش اشیاء طراحی شده است، کار کرده ام.
نسخه جدید شامل معرفی مجدد سوابق نوآورانه در تاریخچه گلدان است: یک “درب قفل کننده” و “فشار غیر قطره ای” ثبت شده از دهه 1920 اعمال شده است.
علاوه بر این، افزودنیهای جدیدی مانند یک تغییر ظریف در پا و گردن گلدان وجود دارد که اجازه میدهد درب آن به داخل بدنه برگرداند.
این امکان را فراهم می کند تا به طور موثر در کارخانه قوری چینی دسته حصیری ذخیره شود و در کافه ها و رستوران ها چیده شود یک سبد چای با برگ گشاد نیز اضافه شده است.
در حین اجرای فرآیندهای جدید تولید و جزئیات طراحی، توجه زیادی به احترام به سنت های Brown Betty انجام شده است.
من احساس کردم که سبک کردن مجدد گلدان، ضرری به سالهای اصلاح قبلی خواهد بود.
این آخرین نسخه برای ترویج میراث و ارزش این شیء روزمره در نظر گرفته شده است، که از مدها و روندها فراتر رفته و به ابزاری قابل اعتماد و قابل اعتماد برای میلیون ها نفر در سراسر جهان تبدیل شده است.
“اثر قوری” سفرههای سفید بدون لک را برای سالها تهدید میکند: اگر مایعی به آرامی از قوری ریخته شود، گاهی اوقات جریان مایع از قوری جدا نمیشود و راه خود را به فنجان پیدا میکند، بلکه به سمت پایین میچکد در قسمت بیرونی قوری است.
این پدیده چندین دهه است که به صورت علمی مورد مطالعه قرار گرفته است.
اکنون یک تیم تحقیقاتی در TU Wien با تجزیه و تحلیل نظری دقیق و آزمایش های متعدد موفق شده اند.
“اثر قوری” را به طور کامل و با جزئیات توصیف کنند: تأثیر متقابل نیروهای مختلف مقدار کمی مایع را نگه می دارد. به طور مستقیم در لبه، و این برای تغییر جهت جریان مایع در شرایط خاص کافی است.
اثری با سابقه طولانی:
“اثر قوری” برای اولین بار توسط مارکوس رینر در سال 1956 توصیف شد. راینر در سال 1913 دکترای خود را در TU Wien گرفت و سپس به ایالات متحده مهاجرت کرد، جایی که او پیشگام مهم رئولوژی – علم رفتار جریان بود.
بارها و بارها دانشمندان سعی کرده اند این اثر را دقیقا توضیح دهند. کار روی این موضوع در سال 1999 جایزه طنزآمیز “IG Nobel” را دریافت کرد.
اکنون، تحقیقات در مورد اثر قوری به دور کامل رسیده است، همانطور که در آلما ماتر راینر، دانشگاه TU وین، توسط تیمی پیرامون دکتر برنهارد شیکل مورد مطالعه قرار گرفت.
مدرس در موسسه مکانیک سیالات و انتقال حرارت و دانشمند کلیدی در مرکز عالی تریبولوژی اتریش (AC2T research GmbH)، با همکاری گروه ریاضیات در دانشگاه کالج لندن است.
بدون دیدگاه