سیر یک گیاه یک ساله است که به طور گسترده در آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد و علاوه بر خواص دارویی و درمانی آن از هزاران سال پیش شناخته شده است.
مصریان باستان از آن در پنج هزار سال پیش یعنی در دوره ای که اهرام جیزه ساخته شده بودند به عنوان غذا استفاده می کردند. و در معالجه بسیاری از امراض چنانکه برای همه مردم شناخته شده بود.
در زمانهای قدیم و امروزه به عنوان داروی طیف وسیعی از بیماریها و نیز تیره گیاهی است که از خانواده پیازها است.
تره را سر آن را با چراغ، و لوب را با میخک، و ریچارد ریولین در مجله تغذیه منتشر کرد که بقراط پزشک یونان باستان (حدود 460-370 قبل از میلاد)، معروف امروز به نام پدر است.
در طب غربی، سیر برای طیف وسیعی از شرایط و بیماری ها تجویز می شود و از سیر خشک امروز برای درمان اختلالات تنفسی، سوء هاضمه، انگل ها و خستگی عمومی اختصاص دارد.
سیر حاوی تعداد بی شماری از مواد مغذی حیاتی مانند فلاونوئیدها، اسیدهای آمینه، سطوح بالای گوگرد، الیگوساکاریدها و آلیسین است.
سیر خام از 0.1 درصد اسانس های ضروری تشکیل شده است که شامل: آلیل دی سولفید، دی آلیل دی سولفید، و تری دی سولفید. سولفید و آن است.
شایان ذکر است که سیر خام به طور سنتی برای پخت و پز و اهداف دارویی از هر لوب موجود در آن اندازه گیری می شود. بدن مانند ویتامین C و ویتامین B6 و منگنز علاوه بر آلیسین که خواص دارویی قوی دارد.
با بسیاری از بیماری ها مبارزه می کند و عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
عملکرد ورزشی را بهبود می بخشد و توانایی کار را افزایش می دهد ورزشکاران المپیک در یونان باستان از آن برای بهبود عملکرد خود استفاده می کردند.
سموم و فلزات سنگین را در بدن دفع می کند، به دلیل محتوای ترکیبات گوگردی که به جلوگیری از آسیب به سیستم ایمنی ناشی از اثر سموم فلزات سنگین انباشته شده در آن کمک می کند.
یک مطالعه چهار هفته ای بر روی کارگران یک کارخانه باتری خودرو (قرار گرفتن در معرض بیش از حد به سرب) دریافتند که سیر به کاهش 19 درصدی سطح سرب خون آنها کمک کرد و بسیاری از علائم بالینی سمیت از جمله فشار خون، سردرد و افت فشار خون را کاهش داد.
سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد. یک مطالعه در زنان یائسه نشان داد که مصرف روزانه دوز عصاره سیر خشک، حدود دو گرم سیر خام، به کاهش کمبود استروژن کمک می کند.
بدون دیدگاه