بنتونیت

در حالی که بنتونیت می تواند بسیاری از مواد آلی و معدنی را در دستگاه گوارش جذب کند، گزارش شده است که بر متابولیسم مواد معدنی و جذب تأثیر نمی گذارد فلور روده مجموعه پیچیده ای از میکروارگانیسم ها است که در دستگاه گوارش انسان و سایر حیوانات زندگی می کنند.

این میکروارگانیسم‌ها با تخمیر فیبر غذایی به اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه و سنتز ویتامین B و ویتامین K و همچنین متابولیسم اسیدهای صفراوی، استرول‌ها و بیگانه‌بیوتیک‌ها برای میزبان مفید هستند.

تجویز داخل معده ای بنتونیت به موش ها به مدت 28 روز منجر به تولید بیش از حد میکرو فلور مخمر کولون می شود سپس بنتونیت ممکن است از طریق افزایش فعالیت فلور روده به جذب مواد مغذی کمک کند.

کراتینین محصول تجزیه کراتین فسفات در ماهیچه است و محتوای سرمی آن شاخص مهمی برای سلامت کلیه است زیرا از طریق کلیه ها دفع می شود کراتینین قادر است از رگ خونی به روده نفوذ کند و دوباره در روده جذب شود.

بنتونیت

در مدل تجربی هیپرکراتینینمی در موش، گزارش شده است که مونتموریلونیت کراتینین سرم را با جذب آن در دستگاه گوارش و تسریع دفع آن از روده، کاهش می‌دهد اوره متابولیت اولیه ای است که از پروتئین غذایی و گردش پروتئین بافتی بدست می آید.

 با کاهش عملکرد کلیه، سطح BUN (نیتروژن اوره خون) افزایش می یابد. نشان داده شده است که بنتونیت باعث افزایش انتشار اوره از رگ خونی به روده می شود و از جذب اوره در روده جلوگیری می کند سپس به نظر می رسد که بنتونیت ممکن است برای سلامت کلیه مفید باشد.

امروزه تعداد باکتری های بیماری زا مقاوم به آنتی بیوتیک به طور قابل توجهی افزایش یافته است. این روند هشدار دهنده نیاز به شناسایی و ارزیابی عوامل ضد باکتری جدید را نشان می دهد.
گزارش شده است که مواد معدنی زمین شناسی طبیعی دارای خواص ضد باکتریایی هستند که ممکن است امیدی برای ترکیبات درمانی جدید ایجاد کند نشان داده شد که مونت موریلونیت قادر به جذب کلیفاژهای T1 و T7 اشریشیا کلی در شرایط آزمایشگاهی است.
هنگامی که خاک رس با آب (2-4 قسمت آب به 1 قسمت خاک رس) مخلوط شد و به مدت 24 ساعت با باکتری های زنده در دمای بدن (37 درجه سانتیگراد) انکوبه شد، طیف وسیعی از باکتری ها از بین رفت.
برخی از منموریلونیت های اصلاح شده نیز اثر ضد باکتریایی دارند این اثرات ضد باکتریایی ممکن است ناشی از تعامل فیزیکی (یعنی نفوذ یا پاره شدن سلول) و/یا برهمکنش شیمیایی خاک رس با باکتری (یعنی مسمومیت یا محرومیت از مواد مغذی) باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *