عسل طبیعی مرکبات بسیار شیرین و با طعم مرکبات است، درختان لیمو و گریپ فروت و پرتقال دو منبع اصلی شهد این عسل سبک و
شیرین هستند.
هنگامی که درختان پرتقال بوی خود را ترشح می کنند، زنبورها را جذب می کنند که به نوبه خود شهد را از شکوفه ها و عسلک را از برگ
ها جمع می کنند، عسل کمی کدر است و رنگ آن بسیار روشن است، طعم ملایم و شیرین، با نت های ظریف مرکبات است.
عسل فاسد نمی شود، رنگ آن تیره می شود و به طور طبیعی متبلور می شود، اما برای مصرف بی خطر می ماند.
بر اساس مطالعه جدیدی که توسط دانشگاه غرب اسکاتلند (UWS) انجام شده، عسل مرکبات در مقایسه با سایر انواع استاندارد عسل،
آنتی اکسیدان بیشتری دارد.
آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی هستند که اثرات رادیکال های آزاد را کاهش می دهند یا از آن جلوگیری می کنند: مولکول های ناپایداری
که می توانند به سلول ها آسیب برسانند و باعث بیماری، بیماری و پیری شوند.
تحقیقات انجام شده توسط دانشگاهیان UWS، با همکاری طیف وسیعی از شرکای بین المللی، فعالیت آنتی اکسیدانی را در رایج ترین انواع
عسل گل، از جمله شبدر، مرکبات و مرزنجوش بررسی کردند،کشف اینکه ترکیبات موجود در عسل مرکبات به طور قابل توجهی خواص آنتی
اکسیدانی کلی را افزایش می دهد.
این مطالعه نمونههای عسل عسل خام و آماده را بررسی کرد و پروفایلهای متابولیت آنها را تجزیه و تحلیل کرد و نشان داد که عسل مرکبات
دارای بیشترین فعالیت آنتیاکسیدانی است.
محققان معتقدند که این به دلیل وجود ترکیبات ثانویه است که فقط در عسل مرکبات و مرزنجوش هسپرتین، لینالول و کافئیک اسید با مقادیر
بیشتری در انواع مرکبات یافت می شود.
دکتر مصطفی راتب، دانشکده محاسبات، مهندسی و علوم فیزیکی UWS، گفت: “عسل به فواید سلامتی بسیاری از جمله خواص آنتی
اکسیدانی، ضد التهابی، ضد باکتریایی و محرک سیستم ایمنی شناخته شده است.
با این حال، عملکرد آنتی اکسیدانی آن پیچیده است. برای اندازه گیری به دلیل اتصال به مواد مختلف از جمله آنزیم ها، قندها و بسترهای
گیاهی.
تحقیق ما به دنبال جداسازی ترکیباتی بود تا بفهمیم کدام نوع عسل بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی را ایجاد می کند و در نتیجه بهترین
محافظت را در برابر رادیکال های آزاد مضر ایجاد می کند.
بدون دیدگاه