پسته یک غذای سالم محسوب می شود. تولیدکنندگانی که پسته شور درجه یک را به مقدار کمی تولید می کنند، با جوشاندن پسته در آب نمک به آن نمک می زنند.
گزارش های متعددی اثربخشی پسته را در برابر استرس اکسیداتیو و التهاب نشان داده اند. در این مطالعه، بررسی میکنیم که عصارههای پلیفنولی از پستههای پوستهدار طبیعی (NP) یا مغز پسته شور بو داده (RP) دارای خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی است.
رده سلولی مونوسیت/ماکروفاژ J774 برای ارزیابی میزان حفاظت پسته های NP و RP در برابر التهاب ناشی از لیپوپلی ساکارید (LPS) استفاده شد.
علاوه بر این، فعالیت آنتی اکسیدانی NP و RP در یک مدل in vivo ادم پنجه در موش های صحرایی ناشی از تزریق کاراگینان (CAR) در پنجه مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج حاصل از مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که قبل از درمان با NP (0.01، 0.1 و 0.5 میلیگرم در میلیلیتر) و RP (0.01 و 0.1 میلیگرم در میلیلیتر) محافظت قابلتوجهی در برابر التهاب ناشی از LPS اعمال میکند.
تجزیه و تحلیل وسترن بلات نشان داد که NP تخریب IκB-α را کاهش می دهد، اگرچه نه به طور قابل توجهی، در حالی که هر دو NP و RP تولید TNF-α و IL-1β را به روشی وابسته به دوز کاهش دادند.
کاهش قابل توجهی از آسیب بافت شناسی پنجه ناشی از CAR، نفوذ نوتروفیل و تشکیل نیتروتیروزین در موش های تحت درمان با NP مشاهده شد.
این داده ها نشان می دهد که در دوزهای پایین تر، پلی فنول های موجود در پسته دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند. این ممکن است به درک بهتر اثرات مفید سلامتی مرتبط با مصرف پسته کمک کند.
گزارش شده است که مغز درخت پسته باعث واکنش های آلرژیک ناشی از IgE می شود، با مقایسه سه عصاره مختلف از تیمارهای مغز پسته خام، بو داده و شور با بخار.
مهم ترین یافته این مطالعه کاهش موفقیت آمیز اتصال IgE توسط عصاره پسته با استفاده از فرآوری بخار برشته بدون تغییر قابل توجهی در کیفیت حسی محصول بود.
عصاره های گال دارای اثرات خلط آور، گشادکننده برونش، ضد استفراغ، اشتهاآور، ادرارآور و ضد روماتیسم هستند.
بدون دیدگاه