شرایط چالش ها یا فرصت ها [18،45]. آنها باید دانش آموزان را برای واقعیت پیچیده، چالش برانگیز و فرار حرفه آماده کنند، اما همچنین آنها را تشویق کنند تا در فعالیت های حرفه ای خود مسئولیت پذیر شوند [22].
نیاز دائمی به به روز رسانی و اصلاح برنامه های تولید انواع مدل از لباس بلوچی زنانه برای گنجاندن پیشرفت ها و الهامات جدید – که گاهی کاملاً آزمایش نشده است – وجود دارد [25،26]. تشویق روحیه باز بودن، همکاری و آزمایش که برای آموزش مد پایدار حمایت می شود، آسان نیست [24]. فعالیت ها همچنین باید طوری تنظیم شوند که دانش فرهنگی و ملی را در بر گیرند [26].
ساختارهای اداری مدارس ممکن است مانع دیگری باشد، زیرا آموزش پایداری اغلب نیاز به همکاری بین رشتهای و بین اعضای هیئت علمی دارد.
آموزش طراحی مد هنوز هم اغلب به دنبال «آموزش مد صنعتی» است، که تمایل دارد خطی باشد، به عنوان مثال لباس بلوچی زنانه مشکی یکی از زیبا ترین نوع انواع لباس های محلی به شمار می رود هر مرحله از تولید مد و تأثیرات مختلف آن را به صورت جداگانه مشاهده میکند [36] (ص 3).
ممکن است همه اعضای هیأت علمی از رویکردهای مد پایدار متقاعد نشده و کاملاً از آن حمایت کنند، و ممکن است به روشهای تدریس منسوخ تکیه کنند یا دانش و تجربه کافی نداشته باشند و نیاز به آموزش در مد پایدار داشته باشند [11،18،26].
ممکن است برای معلمان فراتر رفتن از مرزهای انضباطی و محدودیت های تجربیات و دانش گذشته و باز ماندن در برابر ایده ها و فرصت های جدید دشوار باشد.
به گفته ریسانن [45] (ص 543):
مربیان طراحی لباس بلوچی باید نگهبان امکان و نگهبان امکان امکان باشند (…) اغلب طراحی، از جمله طراحی مد، به خلق محصولات جدید در دنیای موجود خلاصه می شود، که انتظار می رود ما آن را به طور مطلق بپذیریم (…) ما باید از گذشته درس بگیریم، اما همیشه باید به جلو حرکت کنیم (…).
نظر مشابهی توسط برتولا [24] (ص 12) بیان شده است:
اکثریت بزرگی از موسسات طراحی و هنر کاربردی، در واقع، بر مفهوم قدیمی آموزش محصول محور تمرکز میکنند و به تقاضای پایدار در دانشجویان آینده نگر کمک میکنند، که معمولاً شیفته مد برای تأثیر رسانهای و اجتماعی آن هستند، که ناشی از فردگرایی است و نه.
به طور عملی توسط زمینه حرفه ای طراحی و توسعه محصولات واقعی در دنیایی که به شدت در حال تغییر است، آگاه شده است.
3. طرح و روش تحقیق در تولید انواع لباس های بلوچی و کردی
3.1. شناسایی مدارس پس از متوسطه ارائه دهنده رشته های مد در ایران
پس از بررسی ادبیات و اولین مرحله مفهومی این تحقیق، نویسندگان فهرستی از تمام مدارس دبیرستانی لهستان که رشته های طراحی مد و لباس لباس کردی را در سال تحصیلی 2019-2020 تدریس می کردند، ایجاد کردند.
پس از بررسی لیست مدارس ارائه دهنده این رشته ها توسط وزارت آموزش و علوم، هجده دانشگاه و موسسه آموزش عالی خصوصی شناسایی شدند. آنها شامل پنج مؤسسه هنرهای سنتی، یعنی آکادمی هنرهای زیبا در کراکوف (AFAK)، آکادمی هنر Strzemiński لودز (SAAL)، آکادمی هنرهای زیبا در ورشو (AFAW)، آکادمی هنر در Szczecin (AAS) بودند.
و دانشگاه هنر در پوزنان (UAP). گروه دوم از مدارسی که آموزش طراحی مد را ارائه میدهند، مؤسسات خصوصی تخصصی متمرکز بر طراحی مد بودند، مانند دانشگاه VIAMODA و مدرسه بینالمللی طراحی لباس و مد MSKPU در ورشو (MSKPU)، مدرسه هنر و طراحی مد کراکوف در کراکوف. CSAFD)، و مدرسه مد (FS) و مدرسه فرم (SF) در پوزنان (مدرسه اخیر در اکتبر 2020 به ورشو منتقل شد).
علاوه بر این، این شامل دپارتمانها، کرسیها و رشتههای مد در دانشگاهها و سایر مؤسسات آموزش عالی با نمایههای هنری، فنی یا عمومی گستردهتر، از جمله مدارس خصوصی مانند استودیو هنر (SA) در ایران است.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه