ار مهمترین لوازم مورد نیاز پزشکان و پرستاران گوشی پزشکی دیجیتال یا استتوسکوپ (Stethoscope) است که برای شنیدن صداهای ضعیف داخل بدن مانند قلب، ریه و جریان خون کاربرد دارد. عملکرد گوشی پزشکی به این صورت است که روی بدن قرار می گیرد و پرده دیافراگم ارتعاشات بدن را تبدیل به صوت کرده سپس صوت حاصل وارد بخش دوم یا لوله هدایت کننده صدا شده و در نهایت از طریق بخش سوم یا گوشی وارد گوش پزشک می شود.

گوشی پزشکی دیجیتال پیشرفته دست دوم خوب

خرید گوشی پزشکی دیجیتال

خرید گوشی پزشکی دیجیتال گوشی پزشکی یکی از پرکاربردترین تجهیزات پزشکی معاینه مورد استفاده در مطب ها، کلینیک ها، درمانگاه ها و کلیه بخش های مراکز درمانی یا حتی منزل می باشد. گوشی های پزشکی که به آن ها گوشی پزشکی معاینه، استتوسکوپ، گوشی معاینه و گوشی طبی نیز می گویند، جهت شنیدن صدا های داخلی بدن از جمله صدای قلب، ریه، جریان خون و غیره در معاینات عمومی و تخصصی به منظور اندازه گیری فشار خون و تشخیص بیماری های قلبی، تنفسی و غیره کاربرد دارند. استتوسکوپ ها دارای کیفیت و دوام خوبی هستند و جزئی جدا نشدنی از پزشکان و پرستاران می باشند.

گوشی های پزشکی دیجیتال که به آن ها گوشی پزشکی الکترونیکی، گوشی پزشکی الکتریکی، گوشی پزشکی هوشمند، گوشی طبی دیجیتال، استتوسکوپ هوشمند و استتوسکوپ دیجیتال نیز می گویند، دارای سنسور تقویت کننده صدا که به آن پیزوالکتریک می گویند، می باشد و در جهت تقویت صدا های دریافتی دیافراگم عمل می کند. با استفاده از گوشی های پزشکی هوشمند، معاینه بیمار و شنیدن صدا های داخلی بدن از روی لباس نیز به خوبی انجام می شود.استتوسکوپ های دیجیتال نسبت به استتوسکوپ های آکوستیک دارای قیمت بالاتری هستند. دلیل اختلاف قیمت، وجود امکانات موجود در این نوع از گوشی پزشکی می باشد. گوشی های پزشکی دیجیتال با باتری کار می کنند و معمولا دارای قابلیت ذخیره سازی صدا های بدن، تفکیک صدا و فیلتر کردن صدا های اضافی، تقویت صدا، تنظیم درجه آن و شنیدن صدا با استفاده از هندزفری می باشند. همچنین ممکن است اعلام نتیجه به صورت صوتی انجام شود و دارای مانیتور برای نمایش میزان باتری، صدا و تعداد ضربان قلب بیمار باشند که برای افراد دارای مشکلات بینایی و شنوایی مناسب است.

گوشی پزشکی دیجیتال دست دوم

گوشی پزشکی دیجیتال دست دوم وسایل و تجهیزات پزشکی دست دوم در روند کاهش هزینه ها بسیار حائز اهمیت هستند. وسایل و تجهیزات پزشکی بسیار گران قیمت هستند، مخصوصا وقتی که یک بیمار در حال پرداخت صورت حساب های بسیار سنگین پزشکی است. بسیاری از بیماران برای کاهش هزینه های درمان خود سعی می کنند که وسایل پزشکی دست دوم خریداری کنند. خرید و فروش محصولات دست دوم می تواند یک کار بسیار سودآور باشد، مخصوصا اگر شخص بداند که چه وسایلی را باید خرید و فروش کند.

اگر مرکز پزشکی ای مانند درمانگاه، بیمارستان یا مرکز جراحی در اطراف شما وجود دارد که در حال جابه جایی و یا در معرض تعطیلی است، به آن سر بزنید تا ببینید که حراجی یا مزایده تجهیزات و لوازم پزشکی دارند یا خیر. در برخی از مراکز پزشکی امکان دارد که وسایل قدیمی را با خود جابه جا نکنند و یا آن ها را با وسایل جدید تر تعویض کنند، در این مراکز شما میتوانید امکانات دست دوم با قیمت بسیار مناسب پیدا کنید. اکثر مراکز پزشکی وسایل فروشی خود را بر روی سایت های آنلاینی که وسایل پزشکی می فروشند ( مانند سایت تجهیزات پزشکی دست دوم سدان )،قرار می دهند و تبلیغ می کنند. شما باید به سایت های مراکز پزشکی اطراف خود که وسایل خود را برای فروش قرار داده اند، سر بزنید.

مشخصات گوشی پزشکی دیجیتال

مشخصات گوشی پزشکی دیجیتال گوشی های پزشکی دارای سر گوشی یا چست پیس، لوله های رابط، شلنگ (تیوب)، هدست و قطعه داخل گوشی هستند.سر گوشی یا چست پیس ها، متشکل از دیافراگم و بل یا زنگوله می باشند، حین استفاده با بدن بیمار تماس دارند و برای دریافت صدا های داخل بدن استفاده می شوند. دیافراگم، قسمت حساس گوشی پزشکی می باشد و جهت دریافت صدا هایی با فرکانس بالاتر و بل برای دریافت صدا هایی با فرکانس پایین مورد استفاده قرار می گیرند. برای استفاده از دیافراگم، لازم است محکم به پوست ناحیه قفسه سینه چسبانده شود، اما حین استفاده از بل نباید آنرا به پوست بدن فشار بدهید. درضمن اگر استتوسکوپی فاقد بل باشد، دیافراگم گوشی پزشکی کار بل را نیز انجام می دهد و تنها تفاوت در میزان فشار وارد شده به پوست ناحیه مورد نظر می باشد که برای شنیدن صدا هایی با فرکانس بالا، دیافراگم گوشی پزشکی را محکم و برای شنیدن صدا های دارای فرکانس پایین، دیافراگم را به آرامی بر روی پوست ناحیه مورد نظر قرار می دهیم. قطعه داخل گوشی پلاستیکی بوده و معمولا قابل جدا شدن و شست و شو می باشند. تیوب استتوسکوپ، لوله ای پلاستیکی می باشد که به صورت تک شلنگ یا دو شلنگ و در طول های مختلفی وجود دارند. تیوب های تک شلنگ به گونه ای هستند که دو کانال صوتی از درون شلنگ عبور داده می شود و کیفیت صدا در آنها بسیار خوب است.

کاربرد و مصارف گوشی پزشکی دیجیتال

کاربرد و مصارف گوشی پزشکی دیجیتال کاربرد گوشی پزشکی : در کلینیک ها، مطب ها و کلیه بخش های مراکز درمانی جهت معاینه، شنیدن صدا های داخل بدن از جمله ریه، روده، قلب و غیره برای معاینه و تشخیص بیماری در منزل و مراکز درمانی جهت اندازه گیری فشار خون با استفاده از دستگاه فشارسنج خون.

گوشی پزشکی گروه صنعتی فامکو محصولات فامکو تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی تجهیزات پزشکی معاینه گوشی پزشکی گوشی پزشکی گوشی پزشکی یکی از پرکاربردترین تجهیزات پزشکی معاینه مورد استفاده در مطب ها، کلینیک ها، درمانگاه ها و کلیه بخش های مراکز درمانی یا حتی منزل می باشد. گوشی های پزشکی که به آن ها گوشی پزشکی معاینه، استتوسکوپ، گوشی معاینه و گوشی طبی نیز می گویند، جهت شنیدن صدا های داخلی بدن از جمله صدای قلب، ریه، جریان خون و غیره در معاینات عمومی و تخصصی به منظور اندازه گیری فشار خون و تشخیص بیماری های قلبی، تنفسی و غیره کاربرد دارند. استتوسکوپ ها دارای کیفیت و دوام خوبی هستند و جزئی جدا نشدنی از پزشکان و پرستاران می باشند. کاتالوگ معرفی تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی فامکو انواع گوشی پزشکی گوشی های پزشکی معمولا به صورت یک سر یا دو سر (دو پاویون) هستند. مدل های یک سر به گونه ای می باشند که تنها یک سر قابلیت دریافت صدا را دارد و جهت کار های تخصصی مورد استفاده قرار می گیرند. در مدل های دو سر، هر دو طرف امکان دریافت صدا را دارند، تفاوت آنها در میزان زیر یا بم بودن صدای دریافتی می باشد. استتوسکوپ ها بر اساس کاربرد و میزان تخصصی بودن آنها: گوشی پزشکی آکوستیک، گوشی پزشکی دیجیتال، گوشی پزشکی جنین.

فروش ارزان گوشی پزشکی دیجیتال پیشرفته

فروش ارزان گوشی پزشکی دیجیتال پیشرفته نکات مهم در خرید گوشی پزشکی دست دوم: ابتدا به کاربری، محل مورد استفاده از گوشی پزشکی و شرایط سنی افراد معاینه شونده توجه شود و بر اساس آن، گوشی طبی مناسب انتخاب شود. برای مثال اگر گوشی پزشکی برای استفاده در آمبولانس و محیط های شلوغ انتخاب می شود، بهتر است از نوع الکترونیکی باشد تا گوشی پزشکی دیجیتال با تقویت صدای دریافت شده، موجب تشخیص بهتر شود. گوشی های پزشکی بنا به جنس لوله های رابط، قطعه گوشی و تیوب ها، ضخامت و طول لوله های رابط و تیوب، کیفیت و دوام، نوع کاربردی که دارند و برخورداری از قابلیت الکترونیکی یا فاقد آن بودن دارای قیمت های متفاوتی هستند که لازم است حین خرید گوشی پزشکی در نظر گرفته شود. وزن گوشی پزشکی انتخاب شده اهمیت ویژه ای دارد. از آنجایی که گوشی پزشکی برای مدت طولانی همراه کادر درمان است، باید به گونه ای باشد که فرد معاینه کننده دچار خستگی در ناحیه گردن نشود. گوشی های پزشکی معمولا از جنس آلومینیوم و استیل ساخته می شوند. استتوسکوپ های استیل با توجه به وزن بیشتری که نسبت به جنس آلومینیوم دارند، بهتر به قفسه سینه بیمار می چسبند، از این رو صدا با کیفیت بیشتری شنیده می شود. جنس لوله های رابط متصل به گوشی پزشکی باید به گونه ای باشد که نویز ها را حذف کند و طول آن نیز در حدی باشد که راحتی پزشک را فراهم کند. طول لوله های پزشکی معمولا از 50 تا 80 سانتی متر می باشد و گوشی های پزشکی دارای طول 70 سانتی متر، متداول ترین طول لوله می باشد. برای مثال در صورتی که طول لوله های رابط کم باشد، معاینه سخت می شود و لازم است پزشک مدام جا بجا شود. طول زیاد نیز ممکن است در حمل و نقل گوشی پزشکی و کیفیت انتقال صدا مشکل ایجاد کند. تک لوله یا دو لوله بودن گوشی های پزشکی در کیفیت صدای شنیده شده تاثیر می گذارد. گوشی های پزشکی دو لوله، بر اثر برخورد با یکدیگر اصطکاک و سر و صدا ایجاد می کنند و مانع شنیدن صدا های داخل بدن می شوند. گوشی های پزشکی تک لوله که دارای یک لوله ضخیم هستند، صدا را به خوبی انتقال می دهند و انتخاب مناسب تری هستند.

کارخانه گوشی پزشکی دیجیتال پیشرفته

کارخانه گوشی پزشکی دیجیتال پیشرفته مدیر عامل شرکت دانش بنیان ایرانی گفت: یک شرکت دانش بنیان ایرانی گوشی پزشکی دیجیتالی طراحی کرده است که با تقویت الکترونیکی صداهای بدن بر سطوح پایین صدا غلبه می کند. گوشی‌های هوشمند الکترونیکی، امواج صوتی به‌ دست‌ آمده از قطعه قفسه سینه را به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌کنند که می‌تواند برای گوش دادن بهینه تقویت شود. به گزارش روز جمعه ایسنا، آرمین کریمی افزود: در حال حاضر در تلاش برای دریافت مجوزهای پزشکی مورد نیاز هستند و این محصول در سال آینده میلادی (از 30 اسفندماه) در بازار داخلی عرضه می شود. به گفته کریمی، گوشی های پزشکی الکترونیکی از جمله تجهیزات مورد استفاده در پزشکی از راه دور هستند. کریمی افزود: این گوشی پزشکی بی‌سیم است، بنابراین تمام اطلاعات دریافتی از قلب از جمله نوار قلب (ECG) روی تلفن‌های همراه نیز در دسترس خواهد بود. الکترو کاردیوگرافی (ECG) فرآیند ثبت فعالیت الکتریکی قلب در طی یک دوره زمانی با استفاده از الکترودهایی است که روی پوست قرار می گیرند. به گفته کریمی، بیماران می توانند بدون داشتن دانش تخصصی در مورد صداهای قلب، اطلاعات حیاتی را برای پزشک خود ارسال کنند. به گزارش ایسنا، در حال حاضر گوشی‌های دیجیتال خارجی در بازار ایران موجود هستند، اما این اولین گوشی پزشکی دیجیتال داخلی است که ساخته می‌شود.

چند نمونه منتخب گوشی پزشکی در بازار ایران:

. گوشی طبی نبض آوا NS1 se

.گوشی طبی لیتمن مدل Master Cardiology

.گوشی طبی لیتمن مدل کلاسیک 2

خرید گوشی پزشکی لیتمن کلاسیک 3

خرید گوشی پزشکی لیتمن کلاسیک 3 گوشی پزشکی لیتمن، یکی از معروف ترین و شناخته شده ترین برند های گوشی پزشکی می باشد. در میان تمامی گوشی های پزشکی که در دنیا وجود دارد، برخی از آن ها به واسطه داشتن برند مشهور و همچنین کیفیتی بسیار بالا و ایده آل در ساخت، دارای شهرت بسیار زیادی هستند و به همین علت، در سر تا سر دنیا، محبوبیت بسیار زیادی دارند. گوشی پزشکی لیتمن، جزو معدود ترین تجهیزات پزشکی ای است که در سر تا سر دنیا، مورد تقاضای بسیار زیادی قرار می گیرد و همه روزه افراد بسیار زیادی اقدام به خرید گوشی پزشکی لیتمن می کنند. علت این مساله نیز، داشتن اعتبار بسیار زیاد و بهره مندی از به روز ترین و جدید ترین تکنولوژی روز دنیا در ساخت این دستگاه می باشد. جالب است بدانید این گوشی پزشکی، شاهد تغییر و تحولات بسیار زیادی بوده است و به همین دلیل، یکی از پیشرفته ترین و بی نقص ترین نوع گوشی پزشکی در میان تمامی انواع این دستگاه می باشد. گوشی پزشکی littmann به عنوان یک وسیله بسیار دقیق و هوشمند برای استماع صدای قلب و ریه مورد استفاده قرار می گیرد. جالب است بدانید که این گوشی پزشکی، پس از تغییر و تحولات بسیار متعدد، دارای امکان قابل تنظیم بودن دیافراگم برای شنیدن صداهای مختلف می باشد.

گوشی پزشکی لیتمن، برای اولین بار، در دهه 1960 ساخته شد.در اوایل این دهه، استاد دانشگاه هاروارد، دکتر دیوید لیتمن، بنا به نیاز هایی که در دنیای پزشکی بود، اقدام به ساخت گوشی لیتمن کرد. گوشی پزشکی ای که به جرات می توان گفت انقالبی جدید در صنعت گوشی پزشکی بود و توجه افراد بسیار زیادی را به سمت خود جلب کرد. جالب است بدانید که دکتر لیتمن، متخصص قلب و عروق بود. و همین مساله به ایشان، این انگیزه را داده بود که دستگاهی اختراع کند تا بتواند ویژگی هایی را داشته باشد که به طور دقیق صدای قلب و ریه بیمار را منعکس کند. انتظاراتی که دکتر لیتمن از یک گوشی پزشکی داشت، کاملا مشابه با نمونه گوشی پزشکی لیتمنی بود که امروزه از آن استفاده می کنیم. در واقع، ایشان با بیان انتظارات خود، اشاره کردند که گوشی پزشکی باید یک قطعه سینه بسته داشته باشد. این قطعه با ساختار خود کمک می کند تا بتوان نویز ها و صداهای کم را فیلتر کند. درون این قطعه نیز یک دیافراگم وجود داشته باشد. همچنین یک گوشی پزشکی باید یک قطعه سینه ای باز نیز باشد. این قطعه برای شنیدن صدای کم بسیار موثر است. ایشان سایر انتظارات خود را به این گونه اظهار کردند که گوشی پزشکی باید کاملا برای حمل راحت و سبک باشد، همچنین طول لوله این گوشی پزشکی نیز باید بسیار کوتاه باشد. در نهایت، گوشی پزشکی های امروز، دقیقا مطابق با خواستار های دکتر لیتمن در دهه ی 1960 ساخته می شوند. انواع گوشی پزشکی لیتمن جالب است بدانید که گوشی پزشکی لیتمن دارای انواع مختلف و بسیار زیادی می باشد. در واقع، باید اشاره کنیم که این گوشی از ابتدای ساخته شدن تا به امروز، دارای بیش از 40 نوع بوده و هر کدام از آن ها، سری پیشرفته و عیب یابی شده ی سری قبلی می باشند. به همین سبب، گوشی پزشکی لیتمن ای که امروز می بینیم، به قدری شاهد تغییر و تحول بوده که می توان گفت سرد و گرم روزگار را چشید و امروزه، نسخه بی نقص و کاملا دقیق آن در بازار یافت می شود. این گوشی ها با داشتن ساختار پیچیده خود، قابل استفاده برای پزشکان و پرستاران هستند و امروزه، با داشتن قابلیت تنظیم دیافراگم، توانسته اند محبوبیت بسیار زیادی در دنیا و در میان مردم به دست آورند. برای مشاهده تمامی انواع گوشی پزشکی از این برند می توانید به سایت گوشی پزشکی لیتمن مراجعه کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *