سیر ترشی

دستور العمل سیر ترشی: 5 روش برای استفاده از سیر ترشی

سیر ترشی یک ماده چند منظوره است که می‌توانید از آن در کاربردهای مختلف استفاده کنید – از تزئین کوکتل گرفته تا متعادل کردن تخته‌ی غذاخوری.

 با طرز تهیه این دستور ساده ترشی سیر همراه با نکات ترشی و سرو آشنا شوید.

سیر ترشی چیست؟

سیر ترشی سیر تازه ای است که در یک مایع ترشی نگهداری می شود که به حبه ها طعمی شیرین، ترش و کمی تند می دهد.

 فرآیند ترشی کردن، بافت اولیه سیر را تغییر می دهد و ماندگاری آن را افزایش می دهد.

حبه‌های سیر به طور طبیعی سفت و کمی سفت هستند، اما ترشی آلیوم را نرم می‌کند و به آن بافتی جویدنی و جذاب می‌دهد که برای تزیین کوکتل، لذیذ و رویه‌های پیتزا عالی است.

5 نکته برای ترشی سیر

در حالی که ترشی کردن یک فرآیند ساده است، سیر ترشی به چند مرحله اضافی نیاز دارد.

 در اینجا چند نکته برای ساده کردن تجربه ترشی خود آورده شده است:

سیر ترشی

1. ترشی سیر با سبزیجات دیگر: ترشی سیر در کنار سبزیجات دیگر – مانند چغندر، ذرت، فلفل دلمه‌ای یا لوبیا سبز – ترکیبی عالی از طعم‌ها را ایجاد می‌کند که می‌تواند هر نوع غذای سرخ شده را درخشان کند.

2. برای جلوگیری از تغییر رنگ سیر را سفید کنید: بدون مداخله، سیر اغلب در طی تخمیر آبی می شود.

مایع ترشی بسیار اسیدی  که در سیر ترشی ده ساله باعث واکنش شیمیایی می شود که دلیل اصلی برای آلیوم رنگدانه های آبی و سبز را آزاد کند.

در حالی که رنگ روی طعم تاثیر نمی گذارد، اما می تواند بر جذابیت بصری سیر تاثیر بگذارد.

برای جلوگیری از این تغییر رنگ، سیر را به مدت یک دقیقه در آب جوش بریزید، سپس آن را در حمام یخ فرو کنید تا فرآیند پخت متوقف شود.

گرما باید آنزیم ها را از بین ببرد و از تغییر رنگ جلوگیری کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *